Chat with us
POZOR: Zaradi velikega povpraševanja so dnevne zaloge omejene. Danes,
, imamo trenutno izdelek NA ZALOGI in ga pošljemo v roku 24 ur po prejemu naročila. Pohitite in naročite ZDAJ!
X

Čestitamo!
Prejeli boste osebni popust v višini 50% za Vangin amulet v obliki kovanca

Obogatel boš - to ti zagotavlja velika Vanga!
Amulet svojemu lastniku resnično prinese denar!

Vanga: "Pozabi na neuspeh in dolgove! Denar bo tvoj. Ne oklevaj, ne boj se, ne delaj si skrbi. Vse bo bolje. To vem in vidim."

Naroči takoj

Kraljevski amulet lastniku prinaša srečo in denar. Amulet od dejanskih kraljevskih kovancev - zares pomaga!

To ni laž ali besedna igra. Tisti, ki nosi kraljevski amulet na sebi, ne bo nikoli reven. Odplačal bo vse svoje dolgove in  nastopil bo čas sreče, ki mu bo prinesel prijetno življenje.


Amulet se naredi za vsako osebo posebej!

Skrivnost amuleta

Amulet je izdelan v skladu z rituali in je povezan z določeno osebo in imenom. Rituali temeljijo na moči molitve in prednikov, temelj samega amuleta in rituala pa je kraljevski kovanec.

Mi uporabljamo samo originalne kovance iz kraljevskih časov! (Kovanci različnih apoen iz 11. stoletja). Dobili smo jih iz starodavnih samostanov. Obred izdelave amuletov poteka v jutranjem svitu in nima negativnih strani.

Amulet prinaša pozitiven denarni tok, ki je prej obšel lastnika amuleta. Zaradi tega:

Ponudili ti bodo dobro plačano delo*

Dolžniki bodo poravnali svoje dolgove*

Prihaja loterijska sreča*

Pojavile se bodo dobre možnosti za kariero*

Pri finančnih poslih te bo začela spremljat sreča*

Pri vseh vaših podvigih se bo nenadoma pojavil uspeh*

S priljubljenostjo in z vse večjim povpraševanjem po amuletu se zvišuje tudi cena. Več kot 3 do 5 amuletov na dan ne moremo narediti, ker zahtevajo preveč truda in časa!

POZOR! Amuleti se izdelujejo po vrstnem redu naročil. Več kot 3 do 5 amuletov na dan ne naredimo. Če dobimo več kot pet naročil na dan, jih bomo prenesti na naslednji dan. Zato je možno, da bo dostava za nekaj dni zamujala. Plačilo je po povzetju!

Naroči takoj

Amulet zares deluje, to vidimo skozi življenja naših kupcev, po njihovih komentarjih in ponovnimi naročili... ker naročajo še za svoje sorodnike, otroke in ostale.

"Pozdravljeni. Sem Monika Užmah iz Pirana.  Želim deliti svojo zgodbo. Pred desetimi leti me je bolezen ves čas spremljala. Zdravila so mi pozdravila ene in uničila druge organe. Pomagali so mi zdravilci. V določenem smislu se je pojavilo izboljšanje, a le nekaj časa. Zaradi stalnega pomanjkanja sredstev sem se bila prisiljena boriti za preživetje. Imela sem slabo plačano službo, ampak mi je tudi vsaka kasnejša služba prinesla še manj prihodkov. Obrnila sem se k vedeževalcu. Prazni žepi so ostali prazni. Dolgovi so rasli z noro hitrostjo. In potem sem slučajno našla informacijo o amuletu. Odločila sem se, da se oprimem tega kot zadnje slamice. Izposodila sem si denar in naročila osebni "kraljevski amulet". Sedaj je nenehno z mano. Plačala sem dolg. Imam dovolj sredstev za življenje, lahko pa tudi privarčujem denar za večji nakup, počitnice ali preprosto za črne dni. Jaz sem se prepričala in amulet priporočam tudi  drugim! "*

Monika Užmah, Piran

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

"Zdravo. Moj odrasel sin je nenehno doživljal neuspehe. Ne glede na njegovo angažiranost pri delu, ni nikoli mogel ničesar doseči; ves čas je prejemal ukaze, številni kolegi so uporabljali zvijače, šefi niso bili nikoli zadovoljni, kar se je odražalo pri plači. Bolelo me je, ko sem ga gledal, ker je drugače normalen in delaven fant, vendar brez sreče. Znanec mi je predlagal, da mu skušam pomagati s čarobnim amuletom iz kraljevskih kovancev. Naročil sem ga in sina zaprosil, da ga stalno nosi. Ne takoj, ampak postopoma pa so se stvari začele izboljševati. Začeli so ceniti njegovo delo in mu tudi povečali plačo. Zahvaljujoč temu je uspel zbrati znesek za svoje malo podjetje. Sposoben je bil ustvariti in razviti lastni posel, ki mu prinaša stalni dohodek. Zelo sem zadovoljen s konkretno pomočjo kraljevskega amuleta. Hvala."*

Peter Ogrizek, Novo mesto

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

"Povedala vam bom, kako je kraljevski amulet pomagal moji hčeri. Vedno je bila poslušen in marljiv otrok. Skromna in odlična učenka, mirna in delovna na fakulteti, pridna in disciplinirana na delovnem mestu. Vse se je zdelo v redu. Toda moja hči v življenju nikoli ni bila srečna. Nekako so dobre fante iz okolice vedno privlačila manj skromna dekleta. Leta so tekla, prišel je čas, da si ustvari družino, da ima otroke, toda to se ni zgodilo. Našla sem podatke o kraljevskem amuletu. Odločila sem se, da poskusim. Naročila sem čaroben kraljevski kovancev posebej za mojo hčerko. Obljubila je, da ga bo ves čas nosila. Skoraj takoj je postala bolj samozavestna. Bila je lepša, kot da je zacvetela. Moški so se obračali za njo. Spoznala je in se zaljubila v skrbnega in vdanega moškega, ki je postal njen mož. Kmalu bom babica. Hvala, amulet!"*

Zora Šimec, Naklo

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

*Opozorilo! Zaradi velikega povpraševanja so zaloge omejene! Če naročite danes, vam zagotovimo, da boste izdelek prejeli naslednji delovni dan. Učinki in rezultati, prikazani na strani, ne zagotavljajo uspešne uporabe izdelka. Velika večina uporabnikov je z izdelkom zadovoljna, vendar obstajajo uporabniki, ki ne dosežejo prikazanih rezultatov. Za slednje sta na voljo naša garancija in povračilo denarja za nakup. Na strani so prikazane izjave zadovoljnih uporabnikov, ki so zadovoljni z našim izdelkom in izdelek tudi uspešno uporabljajo. Te izjave so uporabniki posredovali naš naslov. Na zahtevo nekaterih uporabnikov so bila posamezna imena spremenjena. Vsi izvirniki so shranjeni na sedežu podjetja.

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

314 comments Add a comment
  • Marjana Tekač
    Nočem pretiravti, ampak vse je steklo! :)))
    Reply · 27 · Like ·
  • Milan Babič
    Jaz še naprej ne morem verjet svojim očem, da se takšne neumnosti prodajajo!!! Pa kaj je z vami, ljudje???
    Reply · 1 · Like ·
    • Helena Bratoš
      Ne vem, kaj naj ti rečem, ampak tudi jaz nisem verjela. Trpljenje me je pripravilo do tega, da poskusim in moram reči, da zares deluje, ne glede na to, kako nemogoče se sliši.
      Reply · 10 · Like ·
      Milan Babič
      Ne morem verjet!
      Reply · 1 · Like ·
  • Jazbec Ines
    Daj bog, da tisti, ki ne verjamejo, ne bodo nikoli prišli v situacijo, da bodo pomoč iskali kjerkoli
    Reply · 32 · Like ·
  • Tanja Zorec ex Mohorko
    Nova služba, več denarja, hvala amulet ;)
    Reply · 7 · Like ·
  • Katja Škoberne
    Moja hči se je pozdravila! Karkoli je vzrok, izboljševati se je začelo, ko smo naročili ta amulet
    Reply · 9 · Like ·
  • Tovornik Maruša
    Najbolj pomembno je, da deluje, drugi bodo ali ne bodo verjeli!
    Reply · 5 · Like ·
  • Tamara Simoniti
    Meni se zdi, kot da me spremlja nesreča, sedaj se oprijemam vsake slamice
    Reply · 17 · Like ·
    • Nataša Kobal
      Ne bo ti žal! Navsezadnje imaš garancijo, vendar upam, da ti bo pomagal. Srečno!
      Reply · 2 · Like ·
  • Urška Zadravec
    A ste kaj občutili ali to deluje na psihični osnovi?
    Reply · 24 · Like ·
  • Dejan Polh
    Nimam pojma, kako deluje, vem pa, da mi je posel odlično stekel! Moram potrkat na les xxexexe
    Reply · 19 · Like ·
  • Katarina Bone
    Kako se to naroči?
    Reply · 5 · Like ·
  • Tatjana Ipavec
    Zgoraj imaš opcijo naroči, klikni na to. Izpolni naročilnico in potrpi 2-3 dni, dokler ne pride in bodi srečna! ;)
    Reply · 23 · Like ·
View 295 more
Facebook plugin

Več kot 5000 zadovoljnih kupcev v Sloveniji v preteklem letu!

Preveri, ali se lahko rešiš vseh negativnih stvari v svojem življenju s pomočjo Vanginega amuleta:

Imaš zdravstvene težave?

PROMOCIJSKI
KUPON

Eksluzivna ponudba

79.98 € -> 39.99 €

Aktiviraj KUPON

Naroči zdaj

Posebna garancija: Če se ti v roku 44 dni sreča in finance ne izboljšajo, ti na tvoj bančni račun vrnemo celotno kupnino. Brez vprašanj in pogojev!

P.S.

Zapomni si, da se od vseh amuletov, ki so na tržišču, samo Vangin izdela osebno za tebe. Zmeraj ga imej pri sebi in začni nizati uspehe na vseh področjih!

P.P.S.

Zaradi neverjetne učinkovitosti Vanginega amuleta zaloge hitro kopnijo. Zato svetujemo, da ga naročiš takoj in izkoristiš popust. Po izteku časovno omejene akcije se bo izdelek prodajal po redni ceni. 98% naših strank se je uspelo rešiti vseh negativnih stvari v svojem življenju in doseglo uspeh na ljubezenskem, zdravstvenem ali poslovnem področju. Zato je zelo pomembno, da si še danes zagotoviš svoj amulet, da te bo sreča lahko že jutri našla! Glede na to, da  Vangin amulet hitro deluje, ti svetujemo, da ga naročiš še za kakšno drago osebo, ki potrebuje pomoč!

44 - dnevna garancija
Če si v roku 44-ih dni premislite,
vam bomo vrnili denar.
Dostava
Izdelek vam bomo dostavili preko najhitrejše in najzanesljivejše kurirske službe!
100% varen nakup
Izdelek lahko plačate po povzetju, s tem vas zaščitimo pred morebitnimi zlorabami. Vaši osebni podatki pa bodo popolnoma varni!


Odajam naročilo, prosimo, počakajte!
Kam naj vam pošljemo
vaše naročilo?
PS: Zagotavljamo vam dobavo naslednji delovni dan
1 x - 79.98 -50% 39.99 € + poštnina
2 x - 135.98 -50% 67.99 € + poštnina
3 x - 175.98 -50% 87.99 € + poštnina

Z oddajo naročila se strinjam s plačilom.

Plačilo po povzetju
Št. izdelkov na voljo po subvencionirani ceni:
11
Zadnji nakup
opravljen:
100% varen nakup
Ja, tudi jaz želim imeti uspeh na vseh področjih, zato takoj naročam Vangin amulet!
*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.
Net Sales Ltd, ul.Arh Georgi Nenov 25 gr.Sofia, zh.k. Liulin, Bulgaria, e-mail: vida.jeglic@netsales.club. Izdelek: Baba Vanga Amulet